Aliexpress online kereskedelmi áruház

Aliexpress INT

2016. augusztus 22.

Olcsó vásárlás

OLCSÓ VÁSÁRLÁS

Olcsó vásárlás online külföldről. Samsung Galaxy S7 a sláger. Bankkártyás vásárlás, biztonságos bankkártya használat. Vám és adó. Decathlon, Gearbest, Aliexpress, stb. webshopok, online vásárlás ismertetője ez a blog.

DECATHLON

Decathlon, az online piactér hálózat innovatív kiskereskedelmi lánc és nagy márkákat nyújt minden sportolónak. A Decathlon programja, 70000 termékkel közös célunk: "hogy a sport örömét és előnyeit mindenki számára hozzáférhetővé tegyük".

Minden országban, ahol jelen vagyunk, egy erős és egyedi vállalati kultúrát hozzunk létre, erősítve a két értéket: Vitalitás és felelősség.

TIDEBUY 

A Tidebuy egy határokon átnyúl online kereskedelemi áruház, trendi divatos ruhákat, cipőket, táskákat, ágyneműket, férfi, gyerek ruhákat és ékszereket parókákat, stb forgalmazó hipermarket.

Mi biztosítjuk a webshop oldalon a több nyelvi lehetőséget, mint az angol, japán, francia, spanyol, arab, stb. Közben mi a szállítunk világszerte több  mint 200 országba!

 
Mi nagy hangsúlyt fektetünk a kiemelt ügyfélszolgálatra és jó minőségű termékek kedvező árára.A korszerű rendszerünkbe, tapasztalt csapat áll a kedves vevő rendelkezésére, mint pl. az értékesítési csapat és hatékony logisztikai szolgáltatások. Azon dolgozunk, hogy a Tidebuy gyorsan vezetővé váljon a határokon átnyúló  online kereskedelemben.Izgalmas a gyors és folyamatos növekedés, mi bővítjük kínálatunkat átfogó termék kiválasztással. Így vásárlóink követni tudják az új nemzetközi trendeket a divat óriási területén.
Arra törekszünk, hogy ügyfeleinek minőségi termékeket ajánljunk a legjobb áron.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése