Aliexpress online kereskedelmi áruház

Aliexpress INT

2016. augusztus 13.

Bankkártyás Vásárlás

Online bankkártyás vásárlás


Az utóbbi napokban nagy buzgón vásárolgattam webshopokból - készülni kell a télre. Sajnos a téli ruhák ára gyórsan megy fölfelé. Nos az egyik csütörtök este füttyentett a mobilom. Nocsak SMS-em jött. Elolvasom, hát a bankszámlámról kifizetésre került 63.6 euró, egy számomra ismeretlen webhopba. Pedig én nem is vásároltam akkor online.

Másnap beszaladtam nyitásra a bankomba - esetünkben az OTP-be. Elmondtam az ügyintézőnek mi a bajom. Ő már tudat mit kell tennie. Megírta azokat a dokumentumokat amiket kellett, és aláírtam és az ügy egy része lerendeződött. Mivel az OTP a számlámról a pénzt leemelte, de nem utalta még el, ezért vissza fogja utalni a számlámra.

Nos utána leadtam a kártyámat, amit az ügyintéző hölgy egyből meg is semmisített. Nos itt vége is lehetne a történetnek. De az otp-s ügyintéző kézbevett és kedvesen megmagyarázta, hol rontottam el szinte mindent. Okulás képpen továbbadom:

Nos, ha az interneten akarsz online vásárolni webshopból, akkor ne a bankkártyádat használd élesben a folyószámláddal mert úgy fogsz járni mint én!

Az alábbiakat kell tenned:

Besétálsz a bankba - esetünkben OTP. Ott az ügyintézőnek szólsz, hogy te az interneten online, webshopból szeretnél vásárolni, olcsón és biztonságosan. Ekkor nyitnak a folyószámlád mellé egy WEB számlát, melyen nincs pénz.

Következő; kapni fogsz - a folyószámládon üzenetként, ami csak 30 napig lesz olvasható - egy virtuális bankkártyát. Ezek adatait felírod magadnak és elteszed.

Online vásárlás esetén az eljárásod a következő; kinézed magadnak mit szeretnél venni, és mennyibe kerül. Utána a folyószámládról a WEBszámládra átutalod az összeget - ami ingyenes. Majd a virtuális kártyád adatait megadva fizetsz, ami után a WEBszámládon nulla összeg marad. Készen vagy.

Nos, ha valaki ezek után leklónozza a kártya adataidat nem igazán tud mit kezdeni vele, hiszen a WEBszámládon nincs pénz. Nem tud utalni. Továbbá mivel a WEBszámlád száma nem egyezik meg a folyószámlád számával ott sem tud mit csinálni. Tehát biztonságban van a pénzed! Javasolom így vásároljál online webshopból. Ja ésaz utalás díja is kevesebb a WEBszámláról, mintha a folyószámládról utaltál volna.

Lightinthebox 

LightInTheBox - egy hipermarket kínálata, minőségi áruk, megfizethető áron!
LightInTheBox alapították 2007-ben, és ma már vezető szerepet játszik az online kereskedelem piacán .LightInTheBox tulajdonosa a következő webshopoknak www.lightinthebox.com és www.miniinthebox.com, lefordítva főbb nyelvekre és felajánlja az online vásárlóknak a világ minden tájáról a lehetőséget, hogy megszerezzék a termékek széles skáláját, megfizethető áron.
A hipermarket tartomány számít több mint 60 000 termék.
Az összes tétel Kínában készül, és a fő piacok az Egyesült Államokban és Európában van. Minden termék kiváló minőségű és elfogadható áron!
A hipermarket Lightinthebox, a fogyasztási cikkek, megvásárolhatja: kézi varrás ruhák, kiváló minőségű szaniterek, elektronika autók, mobiltelefonok és táblagépek, és így tovább.
Csak anyanyelvűek állnak az ügyfélszolgálati osztályon, így van a szakmai és átfogó válasz minden kérdésre.



Előnyös az ügyfeleknek:
- A hatalmas mennyiségű termék egyetlen honlapon!- Igazi ügyfél vélemény.- Áruk előállítása egyedi megrendelésre.- Alacsony árak miatt az együttműködés közvetlenül a gyártókkal.- A termékek megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.- Szállítás világszerte!- Különböző fizetési módok sorrendben.

 


 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése